donderdagavond was het zover: de lijst van de sp.a steenokkerzeel werd voorgesteld aan de pers.  Ik had niet meer dan  een mailtje gekregen met de plaats van afspraak en de melding dat er een foto zou genomen worden.
Zou er verder nog veel gebeuren?  Hoeveel pers zou er aanwezig zijn?  Zou ik moeilijke vragen moeten beantwoorden?

Ik had er dus geen idee van, maar ik kon me best wat voorbereiden.  Door effe na te denken welke vragen ze me zouden kunnen stellen bijvoorbeeld, en door me deftig aan te kleden…  Dat deftig aankleden viel nogal mee.  Ik draag doorgaans geen opvallende kleren, mijn vriendin had me opgedragen om niet dezelfde kleren te dragen als tijdens de photoshoot en voor de rest moest het een beetje passen bij het huidige weer (geen regen voor het ogenblik, maar een beetje fris voor enkel een T-shirt).

Die vragen vielen ook mee, er werden er geen gesteld, behalve achteraf wat ik wou drinken (toen zaten we al na te kaarten op café).  Maar met dat effe nadenken wil ik toch iets doen en daarom plan ik een uitgebreid interview, zodat iedereen een mooi overzicht kan krijgen van waar Peter Verbeeck voor staat.  Daarvoor zal ik een beroep doen op de beste journalisten van het land, maar meer daarover in een andere aflevering!

Voor het resultaat van de persvoorstelling kan je best een kijkje nemen op de site van Het Nieuwsblad: op deze link